Last van haartjes op vervelende plekken? Ga voor waxen!

 In Geen categorie

Met LYCON Precision Waxing is scheren voorgoed verleden tijd!

Snel je oksels scheren of vlug even de haartjes van de benen wegwerken. In alle haast sla je de helft van de haartjes over en krijg je lelijke rode geïrriteerde plekjes. Vervelend! Gelukkig bestaat er een definitieve vorm van ontharen die alle stoppeltjes en ingegroeide haartjes doet verdwijnen. Waxen is dé oplossing!

 

Haartjes verwijderen

Vooral in de zomermaanden vinden vrouwen het fijn om een gladde huid te hebben. Het geeft immers een gevoel van sensualiteit en schoonheid. Ontharen is al jaar en dag een vast onderdeel in de persoonlijke verzorging en hygiëne van de vrouw. Waxen (of harsen) is de oudste én meest effectieve vorm van ontharen, namelijk het verwijderen van haren met een al dan niet kleverige substantie.

 

Wax away!

Wanneer je consequent en regelmatig waxt zie je je haartjes niet weer terug! Wax je voor het eerst? Start dan met regelmatig (tussen de 3 en 6 weken) waxen. Je haartjes zullen langer wegblijven en dunner en zachter terug komen.

 

Fijne feitjes

Leuke feitjes & handige weetjes:

·  Wekenlang blijven je haartjes weg!

· Scrubben is het geheim om je huid zacht én glad te houden vanaf 2 dagen na je wax behandeling

.Eens in de vier weken waxen is voldoende, afhankelijk van je persoonlijke haargroeisnelheid

Waxen

Denk jij dat waxen veel pijn doet? Dit hoeft echt niet zo te zijn! Alle haartjes worden namelijk op een zeer snelle, vrijwel pijnloze manier verwijderd. De wax ruikt heerlijk, is zacht en lauwwarm en wordt met een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. Omdat de textuur van de wax alleen aan je haartjes hecht, en niet aan je huid, is het veel minder pijn vol dan je denkt!

 

Elite wax

LYCON Precision waxing is de moeder der professionele waxen en after care. Wat jou niet lukt met scheren of epileren, kan wel met deze techniek! De Australische methode geeft je een haarvrije en zachte huid en wordt al in meer dan 65 landen toegepast! Wil jij langdurig haarvrij, zónder stoppels, ingegroeide haartjes of huidirritaties zijn? Maak snel een afspraak bij Ibiza Beauty.

Gerelateerde Berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search