Waxen met LYCON Precision Waxing

waxen / harsen

 

Waxen met LYCON Precision Waxing

Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen ( tusssen de 3 en 6 weken) worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer terug groeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

LYCON Precision waxing, de elite onder de professionele waxen

LYCON Precision waxing is de elite onder de professionele waxen en after care, afkomstig uit Australië. Deze unieke en geavanceerde methode van ontharen wordt in meer dan 65 landen toegepast door vooraanstaande beautysalons en spa’s.

Alle LYCON waxen hebben heel milde samenstellingen en zijn ontwikkeld op basis van natuurlijk harsen in combinatie met bijenwas.

Een perfect gladde , optimaal verzorgde en zijdezachte huid

De LYCON waxen zijn gemakkelijk aan te brengen op een relatief lage temperatuur, wat irritaties en een rode huid helpt voorkomen. Tijdens het waxen met LYCON worden alle haartjes reeds vanaf een lengte van slechts 1 mm, inclusief de haarwortels volledig verwijderd. U  huid is daarna perfect glad, haarvrij, optimaal verzorgd en voelt zijdezacht aan.

Hoe werk het?

De Wax van LYCON is lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. Deze wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samensttelling van de LYCON waxen hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan uw huid. In en paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle en vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd.

Langdurig haarvrij, zónder stoppels, ingegroeide haartjes of huidirritaties.

Gemiddeld genomen blijven de haartjes na het waxen met Lycon tussen de 3 en 6 weken weg.In de tussentijd zijn er geen hinderlijke stoppels, huidirritaties of ingegroiede haartjes. waxen met Lycon zorgt dus voor een langdurig haarvrije en vooral zachte huid, iets dat u met scheren of epileren niet bereikt.