fbpx

De Voetbehadeling: durf je voeten weer te laten zien!

 In Geen categorie

De temperaturen klimmen weer omhoog en je voeten verlangen naar vrijheid. Totdat je je schoenen en sokken uittrekt en tot de conclusie moet komen dat je voeten er niet bepaald zomer proof uitzien. Lekker wroeten in het zand of op blote voeten door het gras lopen is er dus niet bij. Gelukkig zijn de salons weer open en kun je je voeten weer een opfrisbeurt geven met een pedicure.

 

Standaard voetverzorging

Bij het verzorgen van het lichaam komen je voeten vaak als laatste aan de beurt. Het wordt dus tijd om je voeten wat extra aandacht te geven. Leg je voeten daarom in de handen van een professional! Met een standaard voetbehandeling worden je teennagels gereinigd, geknipt en in model gebracht. Vervolgens nemen we je nagelriemen onder handen en kun je genieten van een ontspannen voetmassage met een heerlijk verzorgende crème.

 

De Luxe-behandeling

Zonder de juiste voetzorg, loop je al snel voetklachten op. De specialisten van Ibiza Beauty voorzien je dan graag van een persoonlijk advies over de beste behandeling op basis van jouw voetconditie. Zo is de Voetverzorging De Luxe-behandeling ideaal wanneer je last hebt van droge, schrale plekken of kloven in de huid. Je krijgt dan een soft peeling die dode huidcellen verwijdert en een voetpakking. Dit zorgt voor een diepe reiniging van de huid, een betere doorbloeding en makkelijker herstel van je voeten. Als je vaak koude of vermoeide voeten hebt, is dit een goede manier om je voeten een oppepper te geven.

 

Teennagels lakken

Zijn je voeten weer fris en fruitig? Fleur je tenen dan nog eens op door je nagels te voorzien van een mooi lakje. Ga bijvoorbeeld voor een elegante Franse look voor het kantoor, of kies een vrolijk kleurtje, zodat jouw voeten helemaal klaar zijn voor het strand, terras of een feestje (op afstand uiteraard!). En wil je je handen ook laten stralen? Maak de look compleet met een manicure!

 

Verzorgingstips

Wil je weten hoe je je voeten thuis in topconditie houdt? Probeer dan wat vaker stil te staan bij de behoeften van je voeten en volg onderstaande tips op:

  • – Hydrateer je voeten. Wist je dat een droge huid een grote oorzaak is  van voetklachten? Zeker als je je erg inspant en er sprake is van veel druk of wrijving op de voet, kun je last krijgen van eeltplekken, kloven of blaren. Smeer je voeten daarom altijd in met een hydraterende voetencrème na het douchen.
  • -Gebruik een goede scrub. Je verwijdert zo niet alleen dode huidcellen, maar het helpt ook om eelt te verminderen. Zo krijg je weer heerlijk zachte voeten.
  • -Draag de juiste sokken en schoenen. Ga voor katoenen sokken die goed aansluiten en passende schoenen die niet knellen. Let er ook op dat je elke dag schone sokken aantrekt en regelmatig van schoenen wisselt, zeker als je snel last hebt van zweetvoeten.
  • -Laat je voeten af en toe ademen. Het is echter niet altijd een goed idee om op blote voeten te lopen. Doe dit alleen op een zachte ondergrond, om je voeten niet te veel te belasten. En vergeet je slippers niet wanneer je een bezoek brengt aan het zwembad of openbare toiletten en douches!
Gerelateerde Berichten

Start typing and press Enter to search

schoonheidssalon alphen aan den rijn