Tijd om huidveroudering aan te pakken!

 In Anti age, huidveroudering

Het egale huidje waar je vroeger zo blij mee was. Die mis je wel eens. Al die vrouwen om je heen lopen met gladde velletjes. Zucht.. Waarom krijg jij nu al te maken met huidveroudering? Je wilt een huid zonder rimpels! Het goede nieuws is dat er iets aan toe doen. Kies voor een heerlijke behandeling!

 

Huidveroudering

Rimpeltjes, lijntjes en vlekjes zie je steeds vaker verschijnen op je huid. Waar komen deze toch vandaan? Je leeft gezond, rookt en drinkt niet! De volgende factoren zijn echter ook van invloed op jouw huid:

– zonlicht

– luchtvervuiling

– erfelijke aanleg

– hormonale veranderingen

Bouwstenen

De bouwstenen van je huid zijn collageen en elastine. Deze belangrijke stoffen zorgen voor een stevige en elastische huid. Echter vanaf je 23ste levensjaar wordt deze productie steeds minder. De eerste rimpeltjes komen tevoorschijn! Help!

Behandelingen

Bij Ibiza Beauty ben je aan het juiste adres om huidveroudering tegen te gaan. Zo zullen die rimpeltjes en lijntjes nog even wegblijven! Kies bijvoorbeeld voor de micro-mesotechniek of OxyGeneo.  

 

Micro-mesotechniek

Wil je meer doen om huidveroudering aan te pakken? Met de nieuwe micro-mesotechniek zit je goed. Deze therapie brengt direct actieve lichaamseigen werkstoffen aan in je huid. Met hele fijne naaldjes worden minuscule gaatjes in je huid gemaakt om de werkstoffen op je juiste plek te brengen. Je huidcellen gaan gelijk aan het werk om nieuwe bouwstoffen te maken en hierdoor ben je beter beschermt tegen zonlicht én milieuvervuiling.

 

OxyGeneo

Voor een nog mooier resultaat is de OxyGeneo behandeling geschikt. Dé oplossing om huidproblemen te verminderen! Tijdens de behandeling worden overtollige, dode huidcellen verwijderd en worden actieve ingrediënten en zuurstoffen in je huid gesluisd. OxyGeneo is geschikt voor een jonge of rijpe huid.

Gerelateerde Berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

microdermabrasie behandeling