Tijd om huidveroudering aan te pakken!

16 oktober 2018 Reageren uitgeschakeld , Categories: Anti age, huidveroudering
 • Het egale huidje waar je vroeger zo blij mee was. Die mis je wel eens. Al die vrouwen om je heen lopen met gladde velletjes. Zucht.. Waarom krijg jij nu al te maken met huidveroudering? Je wilt een huid zonder rimpels! Het goede nieuws is dat er iets aan toe doen. Kies voor een heerlijke behandeling!

   

  Huidveroudering

  Rimpeltjes, lijntjes en vlekjes zie je steeds vaker verschijnen op je huid. Waar komen deze toch vandaan? Je leeft gezond, rookt en drinkt niet! De volgende factoren zijn echter ook van invloed op jouw huid:

  – zonlicht

  – luchtvervuiling

  – erfelijke aanleg

  – hormonale veranderingen

  Bouwstenen

  De bouwstenen van je huid zijn collageen en elastine. Deze belangrijke stoffen zorgen voor een stevige en elastische huid. Echter vanaf je 23ste levensjaar wordt deze productie steeds minder. De eerste rimpeltjes komen tevoorschijn! Help!

  Behandelingen

  Bij Ibiza Beauty ben je aan het juiste adres om huidveroudering tegen te gaan. Zo zullen die rimpeltjes en lijntjes nog even wegblijven! Kies bijvoorbeeld voor de micro-mesotechniek of OxyGeneo.  

   

  Micro-mesotechniek

  Wil je meer doen om huidveroudering aan te pakken? Met de nieuwe micro-mesotechniek zit je goed. Deze therapie brengt direct actieve lichaamseigen werkstoffen aan in je huid. Met hele fijne naaldjes worden minuscule gaatjes in je huid gemaakt om de werkstoffen op je juiste plek te brengen. Je huidcellen gaan gelijk aan het werk om nieuwe bouwstoffen te maken en hierdoor ben je beter beschermt tegen zonlicht én milieuvervuiling.

   

  OxyGeneo

  Voor een nog mooier resultaat is de OxyGeneo behandeling geschikt. Dé oplossing om huidproblemen te verminderen! Tijdens de behandeling worden overtollige, dode huidcellen verwijderd en worden actieve ingrediënten en zuurstoffen in je huid gesluisd. OxyGeneo is geschikt voor een jonge of rijpe huid.Comments are closed.