Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn Ibiza Beauty

Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn.Ibiza Beauty is een klein schoonheidssalon bevestig in Alphen aan den Rijn binnen Jawi sportcentrum.

u kunt daar te recht o.a voor gezichtsbehandelingen en waxen/harsen/ ontharen, wimpers verfen, wenkbrauwen verven,….

Ibiza Beauty is sinds april 2013 geopend, in de salon zijn de faciliteiten aanwezig op het gebied van totale huidverzorging, huidverbetering en ontspanning behandelingen die zorgen voor een gevoel van welbehagen.

U zult tijdens het bekijken van de site een redelijke indruk krijgen van de schoonheidssalon, maar er zullen ongetwijfeld vragen blijven over huidtypes of welke behandeling het meest geschrikt voor u zal zijn. U ben altijd van harte welkom voor een uitgebreid huidadvies al dan niet gekoppeld aan een behandeling.

In de schoonheidssalon Alphen aan den Rijn is het huid advies  geheel kosteloos.

De fytoaromatische  yon-ka verzorgingen voor gezicht en lichaam

De essentie van de natuur- gericht op resultaat

De wereld van de yon-ka verzorgingen betreden is een unieke ervaring, een reis naar een geurenuniversum waar ieder aroma een bron van harmonie vormt.

Tot in de putjes uitgewerkte behandelingsprotocollen, exclusieve methoden, zorgvuldig gedoseerde plantenextracten en etherische oliën, vakmanschap van bekwame professionals, 60 jaar kennis en ervaring, yon-ka biedt  het u allemaal, aan de hand van een ruim assortiment holistische behandelingen op maat die onmiddellijk zichtbare resultaten opleveren.

u kunt online afpraak maken via https://www.ibiza-beauty.nl/online/ of via tel num: 0642918765.

schoonheidssalon Alphen aan den Rijn

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search