fbpx

Wat OxyGeneo technologie uniek maakt?

De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering.

OxyGeneo “3-in-1″ Super Facial

  1. OxyGeneo is geïnspireerd door de therapeutische werking van natuurlijke warmwaterbronnen – die erom bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen.
  2. OxyGeneo imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geëxfolieerd waardoor OxyGeneo de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.
  3. OxyGeneo is geschikt voor het gehele gelaat en alle huidtypen. Het maakt gebruik van een single-use CapSugen en Gel naar keuze om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen. OxyGeneo kan worden toegepast in een snelle en aangename ‘walk in – walk out’ behandelsessie of worden toegevoegd aan een uitgebreide behandeling. Het werkt sneller dan een microdermabrasie behandeling en geeft een frisse uitstraling aan de huid.

EXFOLIATIE

OxyGeneo exfolieert (scrubt) de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen om de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten.

microdermabrasie

ZUURSTOF

OxyGeneo produceert ontelbare CO2 belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. De speciaal ontworpen OxyGeneo applicator geeft een specifieke frequentie en algoritme af om een kinetische kracht te produceren die de chemische reactie tussen de CapSugen en Gel versnelt waardoor CO2 belletjes worden gecreëerd en een fysiologische reactie die bekend staat als het Bohr-effect ontstaat. Dit faciliteert de optimale opname van CO2 belletjes en actieve ingrediënten uit de formules van Pollogen in de epidermis.

microdermabrasie

INSLUIZEN

Het OxyGeneo effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met de unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. OxyGeneo zorgt voor een effectieve reiniging en exfoliatie en stimuleert de opname van actieve ingrediënten in de huid.

microdermabrasie , oxygeneo Alphen aan den Rijn

Wat kan OxyGeneo voor mijn huid betekenen?


Of u nu een jonge huid heeft of een rijpe huid. Huidproblemen kunnen bij iedereen voorkomen. Een onzuivere huid op uw gezicht of lichaam hebben diverse oorzaken. OxyGeneo is dé oplossing om uw huidproblemen te verminderen. Dit krachtige alternatief voor de microdermabrasie behandeling is een geheel pijnloze behandeling om op korte termijn een gezonde en stralende huid te hebben.

Heeft u last van:

Acne Vergrote poriën Vermoeide huid
Littekens Futloze huid Vlekkerige huid
Fijne rimpeltjes Beginnende rimpels Littekenweefsel
Grauwe huidskleur Verouderde huid Verstopte poriën
Grove poriën Striae

BENIEUWD NAAR ONZE SALON? KOM GERUST EEN KEER LANGS!

Start typing and press Enter to search