Microdermabrasie behandeling alternatief: Oxygeneo Huidverbetering door revolutionair systeem

 In Anti age, huidveroudering, huidverzorging

Microdermabrasie behandeling alternatief: oxygeneo

Microdermabrasie is een veel gebruikte behandelmethode voor huidverbetering. De OxyGeneo methode is een sterke verbetering van de huidige microdermabrasie behandeling die de nadelen van deze behandeling voorkomt.

De voordelen van OxyGeneo ten opzichte van microdermabrasie zijn:

-Geen hersteltijd.

-Geen beschadiging van de huid.

-Resultaat in 15 minuten.

OxyGeneo: beter dan microdermabrasie

De OxyGeneo behandeling vormt niet alleen een verbetering op de huidige microdermabrasie behandeling, maar ook een uitbreiding. Waar er bij microdermabrasie enkel kristallen op de huid worden gespoten, combineert OxyGeneo technologie maar liefst drie behandelingen. Behalve de exfoliatie van dode huidcellen, wordt het zuurstofniveau van binnenuit in de huid verhoogd door middel van Carboxy / CO2 therapie en de opname van actieve ingrediënten bevorderd. Deze drie elementen geven samen een resultaat in 15 minuten tijd die met microdermabrasie niet kan worden bereikt.

Het risico op huidirritatie en infectie is bij een OxyGeneo behandeling niet aanwezig. Doordat de behandeling wordt uitgevoerd op een vochtige huid geeft OxyGeneo een prettig fris gevoel. Er wordt daarnaast geen vacuüm gebruikt, wat verdere beschadiging aan de huid voorkomt waardoor ook vlak onder de ogen gewerkt kan worden. Bovendien kent OxyGeneo geen hersteltijd en kunt u het resultaat gelijk zien.

Hoe werkt microdermabrasie?

Onze huid vernieuwt zich elke dertig dagen. Maar als we ouder worden dan wordt dit proces vertraagd. De aanmaak van nieuwe huidcellen verloopt steeds langzamer en de dode huidcellen hopen zich op. Dit veroorzaakt een doffe teint en fijne lijntjes. Microdermabrasie heeft tot doel om de afvoer van de dode huidcellen en de aanmaak van nieuwe huidcellen te versnellen.

Een typische microdermabrasie behandeling begint met een grondige reiniging van de huid. Daarna kan de daadwerkelijke behandeling beginnen. Met een peeling apparaat worden er microkristallen met kracht op de huid geblazen en weer afgezogen. Dit haalt de dode huidcellen weg. Gemiddeld zijn er zes tot tien behandelingen nodig met tussenpozen van twee weken.

Nadelen van microdermabrasie

Tijdens een microdermabrasie behandeling wordt er enkel gewerkt met de kristallen die op de huid worden gespoten. Er vindt verder geen andere handeling plaats, hoewel er soms wordt gekozen voor het aanbrengen van een crème of masker. Het product dat tijdens deze nabehandeling wordt gebruikt verschilt per behandelaar. Dit kan leiden tot zeer uiteenlopen resultaten, omdat het ene product beter is dan het andere.

Een microdermabrasie behandeling wordt uitgevoerd op een droge huid. Dit zorgt voor extra huidirritatie. Na herhaalde behandelingen kan dit leiden tot ontstekingen, couperose, een rode vlekkerige huid en extreme gevoeligheid voor zonlicht. De huidirritatie wordt ook veroorzaakt door het gebruik van een vacuüm bij microdermabrasie. Dit vacuüm wordt gecreëerd door een pomp die tijdens de behandeling een irritant geluid maakt. Door het gebruik van vacuüm kan er niet direct onder de ogen behandeld worden. Er kunnen verdere complicaties optreden omdat de kop op het peeling apparaat niet goed schoongemaakt wordt. Dit vergroot het risico op infecties. Zowel de CapSugen als de gels met ingrediënten van OxyGeneo zijn daarentegen vacuüm geseald en worden slechts voor 1 cliënt gebruikt.

Waarom OxyGeneo?

Met de behandeling van OxyGeneo krijg je de huid die je altijd al wilde hebben. Een gezonde en stralende huid die er weer jong uitziet. OxyGeneo zorgt voor:

-Minde acne

-Minder vlekjes

-Minder rimpels

-Een gladdere huid

-Vervaagde littekens

-Betere huidstofwisseling

Wat kan OxyGeneo voor mijn huid betekenen?

Resultaten van OxyGeneomicrodermabrasie behandeling

Gerelateerde Berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

harsenhuidveroudering