fbpx

Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn

Ibiza Beauty Maria Åkerberg Gezichtsbehandelingen

gezichtsbehandeling Alphen aan den Rijn
Maria Åkerberg Alphen aan den Rijn

“IBIZA BEAUTY MÅ AHA TREATMENT”

 Een verfrissende AHA-behandeling die de huid reinigt en versterkt

Onze AHA-behandeling verwijder onzuiverheden en verstevigt de huid. We gebruiken een effectieve peeling in de vorm van Melkzuur, dat een reinigende werking heft en de collageenvezels versterkt.

De behandeling is geschikt voor de vette en onzuivere huid en voor de huid die wat moet worden opgefrist. De behandeling helpt bij het verminderen van een grauwe, vermoeide huid en het reduceren van fijne lijntjes.

Het resultaat van de behandeling is sterk afhankelijk van de verzorging van de conditie van de huid en verzorging thuis. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om ook thuis producten te gebruiken van Maria Åkerberg, die allemaal vrij zijn van minerale olie en siliconen.

Dit doet de behandeling:

 • Helpt bij puistjes, een huid die niet in balans is, mee-eters en grove poriën
 • Pigmentvlekken worden minder zichtbaar
 • Versterkt de collageenvezels, waardoor pigmentvlekken en littekens kunnen verminderen

Wanner is dit geschikt?

De beste tijd van het jaar voor een AHA-behandeling zijn najaar en winter. AHA- behandelingen moeten niet worden gebruikt bij zonvakanties .

LET OP: Als je isotretinoïne of een vergelijkbaar middel tegen Acne gebruikt, wacht dan na het afronden van je behandeling  6 maanden voordat je een AHA-kuur doet.

“IBIZA BEAUTY MÅ  VITAMIN C TREATMENT “

Een vitaminerijke vitamine C-behandeling die de huid extra glans en een echte energy boost geeft

Vitamine C activeert de huid diepgaand en stimuleert de aanmaak van collageen, wat van groot belang is voor de elasticiteit van de huid. Het heeft een diepgaande, reinigende en zuiverende werking die de huid direct fris doet aanvoelen.

vitamin C treatment begint met het reinigen en peelen van de huid waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Daarna wordt een speciaal serum met stabiele Vitamine C aangebracht, dat in de hid wordt gemasseerd/ gesluisd. Hier overheen komt een verzorgend en hydraterend gezichtsmasker.

Resultaat van de behandeling:

 • Herstelt huid met zonneschade
 • Voorkomt zichtbare veroudering van de huid
 • Energiekick voor vermoeide huid
 • meer stralende en elastische huid
 • Ontstekingsremmend, bijvoorbeeld bij milde acné
 • Geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Niet geschikt voor mensen met Citrus allergie.

Wanner past deze behandeling:

De behandeling kan het hele jaar door worden gegeven. Hij is met name geschikt wanner de huid wat extra verzorging nodig heeft, bijvoorbeeld na het zonnen in de zomer of na een mogelijke ziekperiode

LET OP: Mensen met een citrus allergie kunnen gevoelig zijn voor stabiele Vitamine C

“IBIZA BEAUTY MÅ PURE CELL TREATMENT”

Wereldwijd unieke gezichtsbehandeling met levende stamcellen van Rozewortel

Pure cell treatment is een resultaatgerichte en diepwerkende gezichtsbehandeling, waarbij fijngemalen verse cellen van Rozewortel in de huid worden gemasseerd. Dit versterkt en revitaliseert alle lagen van de huid. Krachtige antioxidanten en voedende vitaminen, ingekapseld in het celmembraan van de plant, versnellen het natuurlijke herstel van de huid. Deze gaat weer stralen en is direct vitaler en meer elastisch, met blijvend resultaat.

De stamcellen van Rozewortel bestaan uit zuiver plantaardige voedingsstoffen in meest krachtige vorm. De cellen zijn gekweekt in een special aangepaste en beschermde omgeving, zodat ze hun potentieel volledig kunnen ontwikkelen. Vlak voordat  de cellen in de huid worden gemasseerd, wordt het celmembraan fijngemaakt om so bij de celkern te kunnen, waar de voorraad hoog effectieve voedingsstoffen zicht bevindt. De cellen worden geëxtraheerd wanner ze zicht in de zogenaamd voorstadium van Rozewortel bevinden. Hierdoor kunnen ze worden gebruikt voor ieder huidtype en krijgt de huid de kracht om zichzelf te herstellen. Dit maakt deze behandeling effectief bij alle huidcondities.

Wanner deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen en kan het hele jaar door worden gegeven .Hij is vooral effectief voor de hid die vitaliteit nodig heft en moet worden versterkt. Tijdens de behandeling wordt een bijzonder weldadige gezichtsmassage gegeven , deze stimuleert de microcirculatie en activeert de reiniging. de massage wordt nog effectiever wanneer hij word gecombineerd met onze diepwerkende producten.

Effecten van Pure cell treatment:

 • Stimuleert de cel vernieuwing.
 • Geeft de eigen huidcellen meer weerstand
 • Beschermt de huid tegen vrije radicalen
 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Versterkt de beschermende zuurmantel van de huid
 • Direct een meer stralende huid
 • Versnelt het eigen herstelsysteem van de huid
 • Meer  vitaliteit en elasticiteit
 • Zichtbare resultaten – direct en op de lange termijn

BENIEUWD NAAR ONZE SALON? KOM GERUST EEN KEER LANGS!

Start typing and press Enter to search