fbpx

Huidverzorging voor vrouwen en mannen hoe belangrijk is het? Op deze tijd bijna iedere vrouw en man wil erg graag netjes en verzorgt uitzien. Huidverzorging is daarom een belangrijk onderdeel

Geworden van onze samenleving.

Misschien hebben wij ons afgevraagd, op welke leeftijd zou je beginnen met de huidverzorging? Sommige mensen kunnen denken dat na de puberteit of na de leeftijd van dertig, of zelfs sommigen denken dat de juiste tijd is na de veertig , als je het begin van de tekenen van schade, zoals fijne lijntjes, verschillende soorten vlekken, etc.

Maar de realiteit is dat het verouderingsproces is complex en hangt af van de externe factoren zoals milieuverontreiniging, interne factoren zoals spanning en stress.

We gaan door over verschillende stadia van onze ontwikkeling waar de groei en rijping overheerst, maar het is precies op de leeftijd van zevenentwintig wanneer we vallen op een helling en begint een meer actief proces,die we allemaal willen ontsnappen. Een van de belangrijkste gevolgen daar van is de afname van de hoeveelheid collageen en elastine geproduceerd door cellen van onze huid, waardoor de passage van enkele jaren, soms meer soms minder, bovengenoemde tekenen van veroudering.

Daarom er is geen exacte leeftijd om te beginnen met de huidverzorging, maar om de huidverouderingsproces te vertragen hoe eerder u begint met de huidverzorging hoe beter voor u huid.

Start typing and press Enter to search