fbpx

Huidverzorging voor vrouwen en mannen, Hoe belangrijk is het?

 In huidveroudering, huidverzorging, Ibiza blog

Huidverzorging voor vrouwen en mannen  hoe belangrijk is het? In de huidige tijd wil bijna iedere vrouw en man er erg graag netjes en verzorgt uitzien. Huidverzorging  is daarom  een belangrijk onderdeel geworden van onze samenleving.

Wanneer begin je nu met huidverzorging?

huidverzorgingMisschien hebben wij ons afgevraagd, op welke leeftijd zou je beginnen met de huidverzorging? Sommige mensen kunnen denken dat na de puberteit of na de leeftijd van dertig, of zelfs sommigen denken dat de juiste tijd is na de veertig , als je het begin van de tekenen van schade, zoals fijne lijntjes, verschillende soorten vlekken,…etc.

Maar de realiteit is dat het verouderingsproces is complex en hangt af van de externe factoren zoals milieuverontreiniging,… interne factoren zoals spanning, stress…..

Vanaf je 27e

We gaan door over verschillende stadia van onze ontwikkeling waar de groei en rijping overheerst, maar het is precies op de leeftijd van 27e wanneer we vallen op een helling en begint een meer actief  proces,die we allemaal willen ontsnappen. Een van de belangrijkste gevolgen daar van is de afname van de hoeveelheid collageen  en elastine geproduceerd door cellen van onze huid, waardoor de passage van enkele jaren, soms meer soms minder, bovengenoemde tekenen van veroudering.

Daarom er is geen exacte leeftijd om te beginnen met de huidverzorging, maar om de huidveroudering proces te vertragen hoe eerder u begint met de huidverzorging hoe beter  voor u huid.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Huidverzorging tips