fbpx

Huidverzorging tijdens de wintermaanden. Wat kan ik het beste doen?

 In Anti age, huidveroudering, huidverzorging

 Huidverzorging tijdens de wintermaanden. Wat kan ik het beste doen?

Huidverzorging tijdens de wintermaanden. Wat kan ik het beste doen? De koude dagen komen er aan en ook in de zomermaanden moeten we bijzondere aandacht besteden aan onze huid. Tijdens de wintermaanden heeft u  ook bepaalde huidverzorging nodig die u niet kunt negeren, vooral als het om de gevoelige huid om gaat. Door  de koude weersomstandigheden vraagt  ons gezicht om een speciale behandeling.

Om de huid gezond en mooi te houden en te voorkomen  dat er vroegtijdige veroudering optreed , geeft  Ibiza beauty u graag advies.

1 Invloed door de kou

huidverzorging tijdens de wintermaanden

Tijdens de winter is ons gezicht  voortdurend blootgesteld aan de kou,  waardoor de huid meestal  rood wordt,vooral op plaatsen zoals de neus en de wangen.  Deze worden dof, droog en in de meest extreme gevallen krijgt u schilfers. Deze veranderingen  hebben een negatieve invloed op ons uiterlijk.

2 Hydratatie

Om dit te voorkomen is het essentieel om een speciale hydraterende dagcrème voor u gezicht te gebruiken. Het is belangrijk dat u geen huidverzorging product voor u lichaam gebruikt,  maar  een cosmetische crème die past bij u huidtype.  Dus maximale hydratatie zonder dat u een vettig uiterlijk krijgt. Bovendien gaat u merken dat  met een goede dagcrème onder uw make-up dit beter blijft zitten  op het gezicht.

3 Ogen zijn gevoelig

De huid om uw ogen is het  meest gevoelige gebied van ons gezicht en verdient  daarom speciale aandacht.  Het is belangrijk om een  goede oogcrème te kiezen en deze  zowel overdag als ’s nachts aan te brengen .

4 Nachtcrème is zeer belangrijk

Een goede  nachtcrème voor het gezicht is een essentieel product dat u nodig heeft. Het is  belangrijk dat de crème  geschikt is voor deze tijd van de dag.De nachtcrème bevat belangrijke voedingsstoffen die onze huid intensieve helpt te herstellen ter wijl we slapen.Dit is vooral  ideaal tijdens de wintermaanden.

5 Reinigen

Het is ook essentieel om een dagelijkse huidverzorging  te onderhouden, goed te reinigen. Het verwijderen van make-up en  is heel belangrijk om het hele jaar te doen, maakt  niet uit welke seizoen het is.

6 Essentiele maskers en scrubs

De speciale maskers en scrubs  voor het gezicht  worden ook aanbevolen tijdens de winter. Deze producten zullen u helpen om de dode huidcellen te verwijderen,de  huid te reinigen en de huid weer aan het leven te brengen. De huid is de wintemaanden doffer dan in de zomermaanden.

7 Temperatuursveranderingen

Tot slot, vergeet niet dat  het belangrijk is de plotselinge veranderingen in de temperatuur te voorkomen, bijvoorbeeld: als u buiten loopt en naar huis gaat niet meteen voor de kachel, verwarming of open haard  te gaan zitten. Dit soort veranderingen zullen alleen u huid meer uitdrogen.

Gerelateerde Berichten

Start typing and press Enter to search

huidverouderinghuidveroudering