fbpx

Huidveroudering voorkomen? hoe doe je dat?

 In Anti age, huidveroudering, Ibiza blog

Huidveroudering voorkomen ? hoe doe je dat? Vanaf de leeftijd van 25 jaar is heel  erg belangrijk om te beginnen met de huidverzorging, achterlaten de acne producten en ruimte maken voor producten die de veroudering proces van de huid vertragen. Op deze leeftijd de hydratatie van de huid neemt af, beginnen van de lichte fijne lijntjes al u gaat lachen rondom de ogen. Als u zicht identificeert met deze kenmerken, welkom! Schrik niet, allemaal maken dit mee. De goede nieuws is dat met enkele eenvoudige dagelijkse verzorging, kan de verschijning van rimpels voor komen, en u huid  kan jong, gezond en mooi blijven.

Huidveroudering voorkomen?  5 belangrijke stappen

Reiniging:

het gezicht wassen op elke leeftijd is essentieel om de huid gezond en vrij van bacteriën te houden. Reinig u huid  ‘s ochtends en s’ avonds met een reinigend product die bij u huid past Vervolgens met een tonic om de PH van de huid te herstellen.

Slechte gewoontes:

u zult zien de excessen van alcohol, voedsel en sigaretten, zijn schadelijk voor u huid. Dus probeer deze gewoontes aanpassen door gezonder eten, en vermindering van alcohol en sigaretten. Al deze stoffen zijn de vijanden  van een mooie huid.

Zonnecrème:

u beste vriend vanaf nu. Steun in de preventie kan kanker en beschermt tegen vroegtijdige veroudering. Iedere dag maakt het niet uit als zon van 20 graden is of storm, u moed zonnebrandcrème op u gezicht doen.

Hydraterende crème:

om dat de hydratatie van u huid verminderd is normaal dat u huid droger voelt, en dat kan jeuk en vlekken veroorzaken. Om dit proces te voorkomen is erg belangrijk het gebruikt van een goede hydraterende crème.

Anti age cream:

crèmes zoals vitamine A en retinoïden zijn ideaal voor deze fase,  omdat ze verhogen de cel vernieuwing en collageen productie. Nachtelijke zuren zoals glycolzuur, zijn antioxidanten en kunnen worden gebruikt om te voorkomen, te beschermen en corrigeren  de veroudering van de cellen.huidveroudering voorkomen

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

gezichtsbehandelingen Alphen aan den Rijn