DE FYTOAROMATISCHE YON-KA VERZORGINGEN VOOR GEZICHT EN LICHAAM

fytoaromatische

DE ESSENTIE VAN DE NATUUR- GERICHT OP RESULTAAT

De wereld van de yon-ka verzorgingen betreden is een unieke ervaring, een reis naar een geurenuniversum waar ieder aroma een bron van harmonie vormt.

Tot in de putjes uitgewerkte behandelingsprotocollen, exclusieve methoden, zorgvuldig gedoseerde plantenextracten en etherische oliën, vakmanschap van bekwame professionals, 60 jaar kennis en ervaring, yon-ka biedt het u allemaal, aan de hand van een ruim assortiment holistische behandelingen op maat die onmiddellijk zichtbare resultaten opleveren.

HET MERK YON-KA

Opgericht in 1954, pionier op het vlak van fytoaromatische verzorgingen en bogend op internationale ervaring, biedt yon-ka de huid het kostbaarste waarover een plant beschikt: zijn vitaliserende etherische olie boordevol zonne-energie en zijn aanvullende werkstoffen – vitaminen, fruituren, polyfenolen,peptiden, sporenelementen..- Een synergie die precies, zacht en doeltreffend inspeelt op de specifieke behoeften van de meest veeleisende huid.

aromatherapie

DE BETEKENIS VAN YON-KA

“Yon”, de naam van een snelstromende rivier gevuld met reinigend water. in het Frans wordt “yon”hetzelfde uitgesproken als “ion”, een elektrisch geladen atoom.

“Ka”, in het Egypte van de farao’s, is “ka”de eeuwige kracht van de ziel, die ierder mens in zich heeft.

De naam yon-ka drukt een dimensie uit van vitaliteit, schoonheid, regeneratie, energie, holisme, zen en wellness.

YON-KA QUINTESSENSE

De yon-ka producten en verzorgingen bevatten een “Quintessence”die 5 etherische oliën met buitengewone krachten combineert- lavendel, geranium, rozemarijn, cipres, tijm-, een olfactieve schat en een exclusieve samenstelling die de doeltreffendheid van de natuurlijke werkstoffen uit planten van over de hele wereld versterkt.

YON-KA EXPERTISE

Samengesteld, geproduceerd, gecontroleerd en verdeeld door de Laboratoires Multaler, een Frans familiebedrijf, staat ieder product garant voor een authenticiteit en een kwaliteit die gedicteerd wordt door de ethiek van het merk en de hoge techniciteit van haar wetenschappers: scheikundige ingenieurs, dokters in de farmacie en de biologie.

In Frankrijk en over de hele wereld verdeeld door meer dan 5000 verzorgingsprofessionals -spacentra en schoonheidsinstituten -biedt yon-ka alle vrouwen een oplossing op maat en de zekerheid van een duurzaam en meteen zichtbaar resultaat in alle leeftijdsfasen.

**Deze producten zijn te verkrijgen bij Ibiza Beauty u schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn

BENIEUWD NAAR ONZE SALON? KOM GERUST EEN KEER LANGS!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search