fbpx

Natuurlijke Mineralen en pure  ingrediënten uit het plantenrijk

schoonheidssalon Alphen aan den Rijn

MARIA ÅKERBERG

Deepskin Organics®

Wij geloven in écht goede huidverzorging. Dat wil zeggen huidverzorging die de natuurlijke schoonheid in ons allemaal accentueert en die met een diepwerkende verzorging voor blijvende resultaten weet te zorgen. De huid kan zichzelf helpen, en wij willen deze daarbij ondersteunen met diepwerkende producten die verzorgen, hydrateren en de natuurlijke beschermende laag van je huid herstellen. Deze filosofie is het uitgangspunt voor wat wij als merk beloven en je ziet hem terug in alles wat we doen. Wij noemen dat Deepskin Organics®

Natuurlijke mineralen en pure  ingrediënten uit het plantenrijk

Wij gebruiken alleen ingrediënten die huid en haar versterken, zonder het natuurlijke proces van zowel de natuur als het lichaam te verstoren. Onze diepwerkende producten bevatten alleen natuurlijke mineralen en pure ingrediënten uit het plantenrijk die de huid hydrateren en voeden met vitaminen en vetzuren. Niet meer en niet minder. We hebben niets te verbergen. Daarom kun je bij ons altijd zien welke ingrediënten een product bevat. Hieronder vind je een overzicht van alle ingrediënten die we gebruiken en hun eigenschappen!

Kies voor een diepgaande verandering voor je huidverzorgingsroutine

De huid is ons grootste orgaan en bestaat uit drie lagen die op verschillende manieren worden beïnvloed door verschillende ingrediënten. Om voedingsstoffen op te kunnen nemen en zijn beschermende functie goed uit te kunnen voeren moet je huid gezond zijn.  Onze diepwerkende huidverzorgingsproducten zijn gebaseerd op natuurlijke mineralen en pure biologische ingrediënten uit de plantenwereld. Deze werken samen om alle lagen van de huid te kalmeren, te beschermen en te versterken, en dat zonder het beschadigen of verstoren van de natuurlijke processen in het lichaam of in de natuur!

Onze filosofie in de praktijk – alles heeft met elkaar te maken

Wij geloven niet in een aanpak met een paar producten die alles moeten doen. Onze aanpak bestaat uit meerdere gespecialiseerde producten die samen diep de huid ingaan en daar hun werk doen. In de praktijk betekent dit dat je huidverzorging bestaat uit serum, olie, crème en balsem, in de juiste volgorde. De ingrediënten vullen elkaar aan en versterken elkaar. Iedere actieve stof krijgt optimaal de gelegenheid om door te dringen in de betreffende huidlaag en daar vocht en vetten toe te voegen die de huid verzorgen. Zo wordt een natuurlijk en langdurig effect voor de huid gerealiseerd.

Stap voor stap op weg naar natuurlijke schoonheid

Je huid heeft zowel vocht als vetten nodig. Door de ingrediënten te laten samenwerken in afzonderlijke lagen maximaliseer je het effect op de huid. Na reiniging en gezichtswater adviseren wij de volgende routine:

1) Serum waarmee je in water oplosbare vitaminen toevoegt, diep in de huid.

2) Olie die bindweefsel opbouwt en de huid op een natuurlijke manier glad maakt.

3) Crème die hydrateert en de huid beschermt.

4) Bij een droge huid, of bij koud en droog weer, gebruik je ter aanvulling een balsem die een beschermende laag opbouwt en het vocht in de huid bindt. Vóór het opbrengen meng je crème en balsem in je handpalm.

Volg de seizoenen!

Je hoeft bij je huidverzorgingsroutine niet de hele tijd alle stappen aan te houden. Je kleding verandert mee met het weer en hetzelfde geldt voor de bescherming die je huid nodig heeft. Serum en crème geven je zomerhuid het broodnodige vocht terwijl olie en balsem de winterhuid beschermen tegen kou en wind.

 

BENIEUWD NAAR ONZE SALON? KOM GERUST EEN KEER LANGS!

Start typing and press Enter to search