fbpx

Heb je genoeg van al die anti-aging crèmes die een minimaal effect hebben?

 In Anti age, Geen categorie, huidveroudering, huidverzorging

Jonge en frisse huid? Micro-mesotherapie!

 

Het valt niet mee om ouder te worden. Sporen van alles wat je eet, drinkt of doet lijken nog dagen zichtbaar te zijn op je huid. Je huid begint je leeftijd te verraden of laat je er zelfs ouder uitzien dan je bent. Wat extra ondersteuning voor je huid is dan geen overbodige luxe. Heb je genoeg van al die anti-aging crèmes die een minimaal effect hebben? Micro-mesotherapie tilt je huidconditie naar een hoger niveau!

 

De behandeling

Micro-mesotherapie is een effectieve manier om de werkstoffen die veroudering tegengaan, dieper in de huid te laten doorwerken. De behandeling bestaat uit een dubbele oppervlaktereiniging, een fruitzuurpeeling en masker. Het te behandelen gebied wordt eerst gemarkeerd met een pen. Vervolgens worden op deze punten fijne en steriele naaldjes geplaatst. De actieve ingrediënten, die bestaan uit essentiële bouwstenen als antioxidanten, mineralen en hyaluronzuur, worden hiermee ingebracht. Dit zijn stoffen al die van nature in het lichaam voorkomen.

 

Micronaaldjes

Huiver je bij het idee van naalden in je huid? Geen zorgen! De zogenoemde micronaaldjes zijn zo klein dat ze nauwelijks merkbaar zijn. Ze reiken dan ook tot minder dan een millimeter diepte in de huid, waardoor vloeistoffen net onder de onderhuid komen. Dit maakt de behandeling vrijwel pijnloos en zorgt voor minimale schade aan de huid.

Huidvoordelen

Naast verjongende eigenschappen, heeft micro-mesotherapie ook een hydraterende werking. Vocht wordt makkelijker vastgehouden, waardoor oneffenheden als fijne lijntjes, acnelittekens en pigmentvlekken minder opvallen. De celstofwisseling wordt gereactiveerd, met een verbeterde huidstructuur en elasticiteit als gevolg. Je huid lijkt gladder, voelt steviger aan en krijgt een gezondere teint. De huid zit weer vol nieuwe energie en kan indringers makkelijker tegengaan. Zo ben je beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, wat de huid vitaler en veerkrachtiger maakt.

 

Probleemgebied behandelen

Of je nu minder kraaienpootjes wilt of de permanente frons van je gezicht minder wilt laten opvallen: de behandeling kan altijd ingezet worden met een focus op een bepaald probleemgebied. Zo kun je je vermoeide huid laten behandelen en weer een subtiele ‘lift’ geven. Ook bij een slappe, verouderde of droge huid is de behandeling zeer geschikt. Je krijgt dan in een mum van tijd weer een energieke uitstraling.

 

Langdurige huidverbetering

Een kuurbehandeling is de eerste stap in langdurige huidverbetering. Het is net alsof je een resetknop indrukt: je huid gaat zich weer jonger gedragen en krijgt de nodige bouwstenen om weer op volle kracht te functioneren. Hoewel je zichtbaar verbetering merkt na een behandeling, wordt het beste resultaat gerealiseerd in kuurvorm na gemiddeld 6 behandelingen. Voor een optimaal effect kun je de behandeling ook combineren met een zuurstofbehandeling (Oxygeneo). Zo schaaf je jaren van je huidleeftijd af!

 

micro-mesotherapie – https://www.ibiza-beauty.nl/micro-meso-therapie-alphen-aan-den-rijn/

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

schoonheidssalon alphen aan den rijnschoonheidssalon alphen aan den rijn