fbpx

Yon-ka Phyto Aromatherapie Behandelingen

Reiniging

“Ibiza Beauty 90 min”: om de huid te zuiveren, te herstellen en ontspannen

Een van de meest uitgebreide, volledige gezichtsbehandelingen om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint te doen stralen.

Deze behandeling op maat die op iedere leeftijd aanbeveling verdient, is gebaseerd op een exclusief en grondig yon-ka reiniging procedé: in 5 opeenvolgende fasen, uitgevoerd in de zuurstof verstrekkende atmosfeer van de 5 Quintessence etherische oliën*, wordt de huid stap voor stap gezuiverd en opgehelderd.

Resultaten:

Gezuiverde huid

Een strak teint

En een optimale ontspanning.

Ibiza Beauty 90 min  is een basisverzorging die 1 keer per maand wordt aanbevolen om de huid gezond en vitaal te houden

“Ibiza Teenager”-Soin Teenager: (reinigen en  balanceren van de huid tot 18 jaar)

Een “fyto” reinigende behandeling met verbazingwekkende efficiëntie, regelmatig te gebruiken om de onzuivere huid van de adolescent te balanceren en imperfecties te voorkomen.

Resultaten:

De huid wordt gezuiverd, gereinigd, gekalmeerd en evenwichtig, het is schoon en stralend.

Ibiza Teenager  is een belangrijke prioriteit die voor de schoonheid regime en het welzijn van de adolescenten beïnvloed door de huid onvolkomenheden. De test wordt uitgevoerd op regelmatige basis vanaf het begin van de acne en onvolkomenheden problemen.

hydratatie

Hydratatie

“Ibiza Hydratatie”-Hydralessence: een intense hydratatie voor de huid

Voelt u huid trekkerig aan, prikkende…. Word je huid steeds ruw en dof of worden gekenmerkt door fijne lijntjes? Dit is een schreeuw om hulp: je huid uitdroogt. Deze behandeling zal snel helpen om de soepelheid en zachtheid van de huid te herstellen. Wat is het geheim?  De verzachtende werking van de algen en fruitextracten, de hydraterende kracht van de 2 maskers waarvan er één wordt onder een fijne aromatische nevel, en tot slot een herstellend duo dat aangebracht wordt volgens de yon-ka technieken om de hydratatie te reactiveren.

Yon-ka extraatje: tijdens deze behandeling wordt een hydraterende en exfoliërende scrub met citrus extracten op uw handen aangebracht.

Resultaten:

Een herboren, gekalmeerde en herstelde huid die weer mooi uitziet en zacht aanvoelt.

Kies Hydralessence het hele jaar door, zodra uw huid begint met symptomen van uitdroging.

rimpel behandeling Alphen aan den rijn

ANTI- AGE

“Ibiza Beauty 90 min”-Vital Defense: een  behandeling tegen veroudering, anti- oxidant, anti- vervuiling te voorkomen

Het schild tegen schade aan de schoonheid van de jeugd die wordt geadviseerd voor alle huiden om de vitaliteit van de huid  te beschermen, voor mensen met onregelmatige teint, rokers en stedelingen die permanent worden overspoeld in de vervuiling.

Resultaat:

je huid kan ademen versheid!

Geadviseerd voor jonge huiden (25-35 jaar) om te vechten de huid  veroudering veroorzaakt door externe agressie en alle huiden die saai zijn en hebben meer vitaliteit nodig.

“Ibiza AHA fruitzuren”-Alpha Vital: een fruit zuurbehandeling

Doffe, vermoeide huid? Zeer technische, deze anti- aging behandeling brengt de huid de natuurlijke glans, het hersteld van gladheid en jongeren vanaf  de 1ste behandeling.

Een kuur van 4 behandelingen is al een zichtbare vermindering van de tijd tekenen.

Onder de verjongende, intensief hydraterende werking van gecontroleerde  fruitzuren, de opperhuid wordt voorzichtig geregenereerd, cel vernieuwing wordt geïntensiveerd, de teint wordt ontruimd, rimpels en fijne lijntjes verdwijnen.

Resultaten:

De huid  is soepel, glad, de huid gloeit en rimpels verdwijnen!

Geniet van een keer om uitstraling te versterken, of volg een kuur behandeling van 4 behandelingen die voortbouwen op elkaar voor een spectaculaire anti-aging werking.

“Ibiza anti-rimpel”-Time Resist  : een anti-rimpelbehandeling

De expert anti-age behandeling. Specifieke anti-rimpel technische behandeling. Maatregel gericht op rimpels, een stralende teint, hydratatie en voeding. Efficiëntie versterkt door de complementaire agenten  van de nieuwe master kompres.

Resultaten:

De huid is glad, de huid is stralend, de huid is zichtbaar jonger.

Kan worden genoten op zijn eigen of in een kuur  van 4 behandelingen. Voor alle huidtypes die zachte of diepe rimpels hebben.

anti-age behandeling Alphen aan den rijn

BENIEUWD NAAR ONZE SALON? KOM GERUST EEN KEER LANGS!

Start typing and press Enter to search