fbpx

Diep reinigende, verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling

Dit is een van de uitgebreidste en meest complete verzorgingen om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint te doen stralen. Resultaat: een zuivere huid, een stralende tint en een weldadig gevoel van ontspanning.

Intensief hydraterende gezichtsbehandeling

Voelt uw huid trekkerig aan, gaat ze prikken, wordt ze ruw, vertoont ze fijne rimpeltjes en een fletse teint? Dit zijn allemaal manieren waarop uw huid laat blijken dat ze behoefte heeft aan hydratatie. Deze ultrawerkzame behandeling helpt de balans, de soepelheid en de zachtheid van de huid snel te herstellen. Resultaat: een herbronde, gekalmeerde en herstelde huid die weer mooi uitziet en zacht aanvoelt.

gezichtsbehandelingen Alphen aan den Rijn

Verstevigende huidspannende gezichtsbehandeling

Deze liftende en herstructurerende anti- ageing behandeling werkt als een heuse “huidcoach”. Ze stimuleert de natuurlijke huidopbouw, waardoor rimpels gladgestreken worden, de huid steviger wordt en weer gaat stralen. Resultaat: een zichtbaar jongere, stevigere en gladdere huiden een strak afgetekende gelaatscontour.

Huidvernieuwende gezichtsbehandeling

Fletse teint, vermoeide huid? Deze ultratechnische anti-ageing behandeling bezorgt u van bij de 1ste behandelbeurt weer een gladde, frisse en heldere huid. In 4 beurten nemen de tekenen van huidveroudering zichtbaar af. Resultaat : de huid is weer soepel en glad; rimpels zijn vervaagd en de teint straalt!

BENIEUWD NAAR ONZE SALON? KOM GERUST EEN KEER LANGS!

Start typing and press Enter to search