Let’s go cupping!

11 juli 2018 Reageren uitgeschakeld , , , Categories: Geen categorie
 •   


  Van sinaasappelhuid naar perzikhuid

  Putjes, bobbeltjes, hobbeltjes en andere vreemde plekjes ontsieren je huid. Je bent helemaal klaar met die cellulite! De dure crèmepjes en bodylotions van de drogist hebben ook niet bijgedragen aan de vermindering van je sinaasappelhuid. Zucht. Wat te doen? Er is nu een antwoord voor jou!

  Cellulite
  Cellulite vindt plaats op de onderhuidse bindweefselstructuur en vormt zich door een verkleving en zwelling. Hierdoor hebben crèmes en beweging geen invloed op cellulite. Wat wel effect heeft is een intensieve massage. Heb je al eens van cupping gehoord? Probeer het nu!

  Cupping
  Cupping is het plaatsen van glazen cups op je huid. Eigenlijk is het een omgekeerde massage. In plaats van druk zetten op de spieren, zuigen de cups de huid, het weefsel en de spieren omhoog. De cupping techniek stimuleert de doorbloeding en laten spieren en bindweefsel ontspannen.
  Cup voordelen
  De voordelen van cupping op een rijtje:
  – beschermt je huid tegen schadelijke stoffen
  – verstevigt de huid en stimuleert de elasticiteit
  – verhoogt de soepelheid van de huid
  – werkt vaatverstevigend

  Behandeling
  Laten we eerlijk zijn: je huid moet behoorlijk wennen aan de glazen cups op je huid. Je zult dan ook, na een behandeling, een aantal dagen blauwe plekjes hebben op de behandelde gebieden. Ondanks dat dit er pijnlijk uitziet, hoort een cupbehandeling geen pijn te doen. Het kan zelfs erg ontspannend werken! Wanneer de behandeling achter de rug is, zul je een warm tintend gevoel ervaren. Dit komt door de verbeterde bloedcirculatie.

  Resultaat

  Wanneer je meerdere behandelingen bent ondergaan zul je verschil gaan merken. Je huid is minder bobbelig, putjes zijn minder diep en de huid ziet er stralend uit!Comments are closed.