fbpx

Casmara Rgnerin : “Botox effect” zonder  injecties,  zonder bijwerkingen.

Deze behandeling is een regenerende behandeling met Anti rimpel effect en speciaal ontwikkeld voor cel vernieuwing en de rimpelvorming in de huid tegen te gaan.

Is ook het  alternatief wanneer een behandeling met de injectie van botulinics toxins (beter bekend als Botox) een stap te ver is.

Geschrikt voor alle huidtypes, ook voor mannen en zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.schoonheidssalon alphen aan den rijn

Casmara Goji:  “The Tibetan Secret”

Deze behandeling is op basis van Goji bessen extract, het super fruit van de Himalaya  ook wel “The tibetan secret” genoemd. De Goji bessen verhogen de energie , verbeteren de bloedsomloop en herstellen het wel

zijn en optimisme. Deze fruit heeft een spectaculair hoge dosis anti-oxidanten en bevatten 500 keer meer vitamine c in vergelijking met sinaasappelen!

Geschrikt voor alle huidtypes en leeftijden.

schoonheidssalon alphen aan den rijn

Casmara Ellexircell:  “Het elixir van de jeugd”

Een krachtige behandeling met een nieuwe serie actieve ingrediënten volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen aangaande huidverjonging. “Effet Lifting”

intelligente behandeling. Overdag cellulaire bescherming. ’s Nachts activeert het de cellen

Geschrikt voor de rijpere huid en vatbaar voor verslapping van de huid en  voor enen natuurlijke balans voor huidaandoeningen tijdens de menopauze.

SKIN SENSATIONS TREATMENT:“Golden Skin Sensation” Revitaliserend, Anti-age

“Golden Skin Sensation” zorgt voor het herladen van de vitaliteit van de huid. Deze gezichtsbehandeling voorziet in alles waar de huid behoefte aan heeft: vocht, mineralen, vitaminen, etc. Dankzij de high-tech afgifte van werkstoffen, is deze behandeling uniek en te vergelijken met invasieve esthetische behandelingen. Een uniseks behandeling voor elke leeftijd en elk seizoen.

Resultaat: Het vermindert vroege tekenen van veroudering. Het herstelt de natuurlijke glans van het huidweefsel. Stralend, lichtgevend en gerevitaliseerd gezicht

Geschrikt voor alle huidtypes, ook voor de meest gevoelige huidtypes.

schoonheidssalon alphen aan den rijn

Shinestop treatment

Een superieure behandeling, gericht op het bestrijden van de vette huid, alsmede de comedonen vorming. Het doel van deze behandeling is de huid te zuiveren, te normaliseren c.q. terug in balans te brengen.

√ Een specifieke dermopurifying behandeling.
√Een intelligent liposomated systeem voor cellen.
√Selectieve, vette huidregelaar.
Diepe hydratatie. Mat effect.

Geschrikt voor de gecombineerde tot vette huid, mannen, vrouwen, zelfs de meest gevoelige huidtypes.

acne behandeling alphen aan den

 

 

BENIEUWD NAAR ONZE SALON? KOM GERUST EEN KEER LANGS!

Start typing and press Enter to search