fbpx

Bouw aan een stralende huid met INNO-TDS!

 In Geen categorie

Ben je die lijntjes, vlekken en verkleuringen in je gezicht zat? Probeer dan eens INNO-TDS

 

Je wordt een dagje ouder – en je huid ook. De dagen dat je uit je bed sprong en vrijwel niets aan je huid hoefde te doen, zijn voorbij. Het kost je steeds meer tijd en moeite om je gezicht te fatsoeneren.  Al die crèmes die je op je gezicht smeert lijken het alleen maar erger te maken. Wat je ook doet, je huid heeft een doffe uitstraling en ziet er droog en aangedaan uit. Hoog tijd om hier een stokje voor te steken en je huid een boost te geven. Dit is mogelijk met INNO-TDS transdermale therapie.

 

INNO-TDS

INNO-TDS transdermale therapie: het is een hele mond vol. Waar het op neerkomt is een behandeling met lichaamseigen stoffen, waaronder hyaluronzuur, antioxidanten en minerale zouten. De actieve werkstoffen worden op de juiste plekken afgeleverd met micro-mesotechniek. Deze techniek bestaat uit fijne micronaaldjes die een kleine opening in de huid maken. Met TDS komen ze dieper in de huid terecht, zodat de huid zich van binnenuit kan herstellen. De TDS-formules bevatten geen conserveringsmiddelen. Het is dan ook niet schadelijk voor je huid en geeft geen bijwerkingen.

 

Huidveroudering

Betrap je je gezicht steeds vaker op pigmentvlekken? Of lijken de lijntjes en rimpels zich dagelijks te vermenigvuldigen? Dan is deze behandeling de perfecte oplossing voor jou. Dankzij INNO-TDS krijgt de productie van collageen en elastine een boost. Er worden weer nieuwe cellen aangemaakt, de huidstructuur ziet er zichtbaar steviger en strakker uit en krijgt meer volume. Zo vervagen de lijntjes, vlekken en verkleuringen in je gezicht naar de achtergrond.

 

Antioxiderend en hydraterend

Transdermale therapie geeft je huid weer de nodige vitaminen om zich te weren tegen schadelijke invloeden, ook wel vrije radicalen genoemd. Denk bijvoorbeeld aan de zon, luchtvervuiling, chemische stoffen en stress. Wanneer je lichaam een teveel aan deze vrije radicalen heeft, kunnen ze de cellen gaan aanvallen en beschadigen. Dit leidt toch oxidatieve stress, die antioxidanten tegengaan. Heb je daarnaast last van droogtelijntjes of een doffe uitstraling, dan zorgt INNO-TDS dat je huid weer van binnenuit gehydrateerd wordt. Vocht wordt zo beter vastgehouden in het weefsel.

Effect versterken

Voor een nog mooier resultaat kun je de behandeling ook combineren met OxyGeneo. De samenwerking van actieve ingrediënten en zuurstof pakt huidproblemen effectief aan. Overtollige dode huidcellen worden verwijderd en maken weer plaats voor een perfect egale huid. Bovendien zul je zien dat je crèmes het effect versterken, omdat de stoffen effectiever opgenomen worden.

 

Zo gloed als nieuw!

Wil jij ook weer een stralende gloed? Of je nu een rijpe of droge huid hebt, wilt afrekenen met lijntjes of juist preventief wilt optreden tegen rimpels, er is veel mogelijk. Al na een behandeling is het revitaliserende effect zichtbaar. Voor een optimaal en blijvend resultaat raden we aan om de behandeling ongeveer zes keer te ondergaan, afhankelijk van je huidconditie. Kom gerust langs bij Ibiza Beauty voor een vrijblijvend consult. We adviseren je graag over de beste aanpak voor jouw huid!

 

INNO-TDS transdermale therapie – https://www.ibiza-beauty.nl/micro-meso-therapie-alphen-aan-den-rijn/

OxyGeneo – https://ibiza-beauty.nl/blaas-je-huid-nieuw-leven-in-met-oxygeneo/

Gerelateerde Berichten

Start typing and press Enter to search

oxygeneo alphen aan den rijn en leidenschoonheidssalon alphen aan den rijn