fbpx

Blaas je huid nieuw leven in met Oxygeneo!

 In Geen categorie

 

Of je nu in een stad woont of een dorp: luchtvervuiling is een feit. Zowel binnen als buiten. Er is dan ook steeds minder zuivere zuurstof te vinden in onze omgeving. Dit terwijl zuurstof erg belangrijk is voor de huid om goed te kunnen functioneren. Naarmate je ouder wordt, verslechtert de doorbloeding. Een goede verzorging is dus essentieel, om te zorgen dat de huid niet verstopt raakt en voedingsstoffen en zuurstof beter kunnen worden opgenomen.

 

Oppepper voor je huid

Met jouw drukke levensstijl kom je hier misschien niet altijd aan toe. Je eet weleens een patatje of drinkt een wijntje te veel, gebruikt de verkeerde verzorgingsproducten of slaat de zonnebrandcrème of gezichtsreiniging een keer over. Je huid kan dan wel een oppepper gebruiken met Oxygeneo. Dit is een 3-in-1 gezichtsbehandeling, die microdermabrasie en een fruitzuurpeeling combineert met een zuurstofbehandeling.

 

Drie stappen voor huidverbetering

Een Oxygeneo-behandeling geeft je weer een energieboost en een stralende huid in een sessie van 15 minuten. Het bestaat uit drie stappen. Eerst wordt de bovenste huidlaag gescrubd middels een capsule (CapsuGen) en ontdaan van overtollige dode huidcellen. Vervolgens wordt een gel aangebracht. Essentiële werkstoffen worden ingesluisd, zodat actieve voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden. Als laatste volgt de zuurstofbehandeling, die voor een hogere natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid zorgt.

 

Chemische reactie

Door de CapsuGen en Gel ontstaat er een chemische reactie, waarbij koolstofdioxidebelletjes vrijkomen. Deze spatten zachtjes uiteen op de huidoppervlak. Met de applicator wordt deze reactie versterkt en vindt er een Bohr-effect plaats. Het lichaam krijgt dan een seintje om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen.

 

Dieptereiniging

Oxygeneo zorgt voor een dieptereiniging van de huid. Niet alleen de bovenste huidlaag wordt dus behandeld, maar ook de onderliggende lagen. Dit zorgt ervoor dat er daadwerkelijk verbetering in de huid optreedt. De werkstoffen hebben daarnaast een ontstekingsremmend effect. Als je last hebt van een onrustige huid, klaart deze weer op. Rimpels, littekens en grove poriën worden verminderd en de huid kan zich weer sneller herstellen.

 

Jonger dan je jaren

De fruitzuren uit de peeling laten je weer stralen en geven je een frisse en uitgeruste uitstraling. Je grauwe huid krijgt weer een gezond kleurtje. Geen doffe blik meer, dus! De celactiviteit wordt gestimuleerd, waardoor er meer nieuwe cellen worden aangemaakt en opstapeling van dode cellen wordt verminderd. Ook maakt de huid meer collageen en elastine aan. Je gezicht oogt zo jaren jonger en voelt weer zacht en egaal aan.

 

Ontspanning voor je huid

Een Oxygeneo-behandeling is snel, veilig en pijnloos, zonder hersteltijd. Dit maakt het niet belastend voor je huid, maar werkt juist ontspannend. De behandeling bootst namelijk het natuurlijke, therapeutische effect van warmwaterbronnen na. Je huidgezondheid gaat erop vooruit, dankzij de destressende en ontgiftende kwaliteiten. Het is daarnaast ook nog eens geschikt voor

Gerelateerde Berichten

Start typing and press Enter to search

huid rimpelsschoonheidssalon alphen aan den rijn