fbpx

Durf deze zomer je benen laten zien

 In Anti-cellulite behandeling

Ben je zat van putjes, hobbeltjes en andere vreemde plekjes op je huid? Geld uitgegeven in producten maar geen resultaat gezien? zoek dan niet verder want wij hebben de opposing voor uw.

Let’s go cupping!

Cupping is een ongelofelijk oude en universele behandeling die zowel in het oosten als in het westen voorkwam.

er zijn verschillende manieren van cupping “staande” en  “bewegende” cupping.

Welke manier werkt als anti cellulite?

De bewegende cupping heeft hier een positief invloed op want met deze manier stimuleren we de fibroblasten in de huid, die de aanmaakt van collageen en elastine  bevorderen, en daar door krijg je die versteviging en verbetering van de doorbloeding dat we aan het zoeken zijn om de cellulite weg te krijgen.

Hoe voelt cupping?

waar verklevingen zijn , daar doet pijn. Als we de verklevingen verwijderen dan verdwijnt de pijn. De behandeling woord langzaam opgebouwd, zo kunnen we de huid laten wenen en zorgen dat niet te pijnlijk is .

Hoe veel behandelingen heb ik nodig?

In principe we gaan van uit 8 behandelingen in de salon  met ondersteuning van thuisproducten, dat heeft de huid nodig om  de productie van collageen en elastine te  stimuleren en om resultaat te behalen.

Waarom moet ik thuis  producten gebruiken?

Dat is net zo belangrijk als de behandeling zelf in de salon, en om het beste resultaat van de behandeling eruit te halen. Thuis producten versterken de behandeling dat wij in de salon uitvoeren.

Do je me aan de anti-cellulite challenge?

Reserveer nu je plek voor dat vol is

anti cellulite behandeling alphen aan den rijn

Gerelateerde Berichten

Start typing and press Enter to search